UŞAK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ ile ilgili değişiklik 02 Mayıs 2021 tarihli ve 31472 sayılı Resmi Gazete’ de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Yeni Yönetmelik için tıklayınız.

Akademik Takvim İçin tıklayınız.

Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 12. maddesi 5. fıkrasında "Öğrenciler her yarıyıl kayıt olacakları dersleri akademik takvimde belirtilen sürelerde seçerek danışmanlarının onayına sunar. Danışman onayı ile birlikte kayıt yenileme işlemi gerçekleşmiş olur. Kayıt iş ve işlemleri ile ilgili tüm sorumluluklar öğrenciye aittir." hükmü yer almaktadır.

Bu hüküm gereği okulumuza YKS yerleştirme sonuçlarına göre kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencileri aşağıda yer alan bağlantılarda belirtildiği şekilde ders kayıtlarını yapıp danışmanına onaylatmalıdır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

1. Sınıf Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Ders Kaydı için tıklayınız.

1. Sınıf Uçak Teknolojisi Ders Kaydı için tıklayınız.

12 Eylül 2021